Nummer 2020- 008

Logo Ouder-Amstel

Voetpad F. A. WARNERSPAD

 

Burgemeester en wethouders van Ouder-Amstel,

Overwegingen ten aanzien van het besluit:

Tussen NS Duivendrecht en het metrostation Strandvliet in Amsterdam loopt - onderlangs de spoordijk - een breed, geasfalteerd pad. Dit pad wordt hoofdzakelijk tijdens evenementen intensief gebruikt door bezoekers van de Johan Cruyff-ArenA. Buiten de evenementen wordt het maar sporadisch gebruikt. Het pad heeft onlangs een upgrade gekregen en een nieuwe naam: het F.A. Warnerspad. Het is wenselijk om ook de juridische status van dit pad te regelen, Hiertoe is overleg gevoerd met de gemeente Amsterdam, omdat het F.A. Warnerspad gedeeltelijk op haar grondgebied ligt en het gewenst is dat het pad in beide gemeenten dezelfde juridische status heeft.

gelet op artikel 18 van de Wegenverkeerswet;

gehoord de politie;

b e s l u i t e n :

het F.A. Warnerspad, tussen NS Duivendrecht en metrostation Strandvliet, voor zover gelegen op het grondgebied van de gemeente Ouder-Amstel, aan te wijzen als voetpad, met medegebruik door fietsers toegestaan, maar medegebruik door brom- en snorfietsers verboden.

 

Ouder-Amstel, 25 mei 2020

 

Burgemeester en wethouders van Ouder-Amstel,

de secretaris, de burgemeester,

R/ Heintjes J. Langenacker

 

 

 

Ingevolge het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit binnen 6 weken na de bekendmaking in de Staatscourant ( 27 december 2018) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 35, 1190 AA Ouderkerk aan de Amstel. In het bezwaarschrift dient u tenminste te vermelden:

uw naam en adres;

de dagtekening van het bezwaarschrift;

een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaarschrift zich richt;

de redenen waarom u het bezwaarschrift tegen het besluit indient (bezwaargronden).

 

Het indienen van een bezwaarschrift betekent niet automatisch dat het besluit waartegen het bezwaar is gericht niet langer geldt. Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunt u hiertoe desgewenst naast uw bezwaarschrift wel een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht, Postbus 84500, 1080 BN Amsterdam. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden, die aan de rechtbank moeten worden betaald.

Naar boven