Voornemen tot verlening omgevingsvergunning Aduarderdiep 13 in Feerwerd

Logo Westerkwartier

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier geven overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) kennis van het voornemen een omgevingsvergunning te verlenen voor de nieuwbouw van een ligboxenstal en het aanleggen van sleufsilo's op het perceel Aduarderdiep 13 in Feerwerd, kadastraal bekend gemeente Ezinge, sectie E, nummer 521, geregistreerd onder Z201904557.

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

  •  

    Bijbehorend bouwwerk bouwen;

  •  

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

Genoemde werkzaamheden zijn strijdig met het bestemmingsplan, maar willen wij mogelijk maken. Omdat voor deze werkzaamheden ook een Verklaring van geen bedenkingen (VVGB) in het kader van de Natuurbeschermingswet (Nbw) dient te worden aangevraagd, wordt de uitgebreide voorbereidingsprocedure gevolgd.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning, de ontwerp VVGB Nbw en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 5 augustus 2020 gedurende zes weken tot en met 16 september 2020 tijdens openingsuren ter inzage bij het Klanten Contact Centrum (KCC) van de gemeente Westerkwartier, locatie Zuidhorn, Hooiweg 9 in Zuidhorn.

Tegen het voornemen om de omgevingsvergunning te verlenen kan eenieder gedurende de termijn van ter inzage legging mondeling en schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier, postbus 100, 9350 AC in Leek.

Naar boven