Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de realisatie van vijf levensloopbestendige woningen aan de Laan Van Borgvliet/Herenweg (vml. locatie Van Kaam) te Bergen op Zoom

Logo Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij op grond van artikel 2.12. eerste lid onderdeel a, sub 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit bouwen in combinatie met handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening ten behoeve van de realisatie van vijf levensloopbestendige woningen aan de Laan van Borgvliet/Herenweg (vml. locatie Van Kaam) te Bergen op Zoom.

Uit akoestisch onderzoek gebleken dat de voorkeursgrenswaarde uit de Wet geluidhinder (Wgh) wordt overschreden. Hiervoor is een ontwerpbesluit voor het verlenen van hogere grenswaarden zoals is bedoeld in de Wet geluidhinder opgesteld.

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 augustus 2020 gedurende 6 weken ter inzage tijdens kantooruren in het Stadskantoor, J. Obrechtlaan 4, Bergen op Zoom. De ontwerpbeschikking en bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0748.OVwoningenVanKaam-0201). U kunt het ontwerpbesluit ook vinden op de gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl, u wordt dan doorgestuurd naar de landelijke voorziening.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging, zoals hiervoor genoemd, kan iedereen schriftelijk dan wel mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het voornemen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom. Indien u een mondelinge zienswijze wenst in te brengen, kunt u contact opnemen met dhr. J. Kupers of dhr. K. van Eekelen van de gemeente Bergen op Zoom via het telefoonnummer 14 0164.

Bergen op Zoom, 5 augustus 2020

Naar boven