Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning ‘brandveilig gebruik’ Binnenhavenhof 3

Logo Rotterdam

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat een verzoek om omgevingsvergunning is ingediend voor de activiteiten bouwen en ‘brandveilig gebruik’ voor het pand aan Binnenhavenhof 3, 3071 ZC te Rotterdam., ten behoeve van het maken van een interne muurdoorbraak en het wijzigen van het gebruik van peuterspeelzaal en BSO naar BSO en kinderopvang.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens op grond van artikel 2.1, lid 1, onder a en d, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de omgevingsvergunning te verlenen.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning ligt in verband hiermee ter inzage van 31-07-2020 tot en met 11-09-2020.

U kunt het ontwerpbesluit inzien via de landelijke website www.overheid.nl. De stukken kunnen worden geraadpleegd door bij ‘Berichten over uw buurt’ te zoeken op het adres “Binnenhavenhof 3, 3071 ZC”.

Zolang de maatregelen in verband met het coronavirus duren, is het niet mogelijk om voornoemde stukken in te zien op een gemeentelijke locatie. Als het voor u niet mogelijk is om de stukken via de genoemde website te raadplegen, dan kunt u op werkdagen tussen 10 uur en 12.00 uur contact opnemen met telefoonnummer 06 227 11 914, dan wordt in overleg gezocht naar een maatwerkoplossing.

Zienswijzen

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam, onder vermelding van kenmerk OMV.19.12.00183.

Na telefonische afspraak (010 – 489 5241) kunnen zienswijzen gedurende deze termijn ook mondeling naar voren gebracht worden.

Naar boven