Ontwerp omgevingsvergunning “Zonnepark Ansbaldweg”

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat zij voornemens zijn om, voor een periode van 25 jaar, met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3⁰ Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan “Buitengebied” voor de realisatie van een zonnepark met bijbehorende voorzieningen aan Ansbaldweg ongenummerd te Diessen.

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen met ingang van maandag 3 augustus 2020 gedurende zes weken door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij het team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl). De ontwerp-omgevingsvergunning is daarnaast digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0798.OVZonneprkAnsbaldw-ON01.

 

Zienswijzen

Een ieder kan binnen de termijn van tervisielegging van de ontwerp omgevingsvergunning binnen zes weken zienswijzen indienen op het ontwerp besluit. De zienswijze dient u te richten aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hilvarenbeek, Vrijthof 10, 5081 CA Hilvarenbeek. Vermeld hierbij uw naam, adres, uw gronden en voorzie uw zienswijze van een handtekening. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen.

 

Hilvarenbeek, 31 juli 2020.

 

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek,

 

burgemeester

de heer E.M.L. Weys

secretaris

de heer F.M. Jansen

Naar boven