Terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan bezoekerscentrum A. Vogel in ‘t Harde.

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken de terinzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan "Eperweg 3-5" in ‘t Harde. Het bestemmingsplan zorgt voor een opwaardering van zorgboerderij Westbroek, een nieuw te bouwen bezoekerscentrum voor A. Vogel en de herinrichting van het parkeerterrein.

Met ingang van woensdag 5 augustus 2020 liggen het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit met de daarbij behorende bijlagen voor een ieder gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Elburg. Om de stukken in te zien kunt u een afspraak maken via afspraak.elburg.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0525-688688. Daarnaast zijn de stukken raadpleegbaar via de website : http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.PH9BUITENGEB2018-ONT1.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen. Van de mondelinge zienswijze wordt een samenvatting gemaakt.

De bestuursorganen van de gemeente Elburg hebben de elektronische weg voor het indienen van een zienswijze niet opengesteld. Dat betekent dat een zienswijze die per email binnenkomt, niet in behandeling wordt genomen. De schriftelijke zienswijze moet voorzien zijn van een handtekening.

Elburg, 4 augustus 2020

Burgemeester en wethouders voornoemd.

 

Naar boven