Marktstraat ongenummerd Herten - Ontwerp-omgevingsvergunning

Logo Roermond

Het college van B&W van Roermond is voornemens een omgevingsvergunning voor het realiseren van een seizoensgebonden horecagelegenheid op het adres Marktstraat ongenummerd, 6049 BA te Herten, bestaande uit de volgende activiteit(en):

  • -

    bouwen van een bouwwerk: bouwen strandpaviljoen;

  • -

    handeling in strijd met bestemmingsplan: bouwen strandpaviljoen.

     

Registratienummer:

45678-2019

 

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht / Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 22 januari 2020 tot en met 3 maart 2020 ter inzage in het Stadskantoor, Kazerneplein 7, 6041 TG Roermond. Gedurende de inzagetermijn kan door eenieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren worden gebracht. Een zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar de heer K. Tielen, telefoonnummer (0475) 35 94 70.

Wij maken u erop attent dat in beginsel slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingebracht over het ontwerpbesluit.

Naar boven