Kennisgeving Besluit omgevingsvergunning inrichting P18-A, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Minister van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Dat aan TAQA Energy BV te Alkmaar, een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘het veranderen en in werking hebben van een inrichting / mijnbouwwerk de gehele inrichting omvattend (revisie)’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting P18-A. De inrichting P18-A is gelegen op circa 20 km ten noordwesten van Scheveningen, op het Nederlandse deel van het continentaal plat, op de coördinaten 52° 07' 37,3" NB en 03° 56' 16,7" OL (WGS84). Het platform ligt binnen de 12-mijlszone.

De mijnbouwinstallatie P18-A is een productieplatform voor aardgas (en aardgascondensaat) en is sinds 1993 in productie.

Op het ontwerpbesluit dat van 21 mei 2020 t/m 1 juli 2020 ter inzage lag bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat zijn geen zienswijzen of nadere adviezen ingediend. Hiermee is de beslistermijn van de aanvraag ingekort tot vier weken na de terinzagelegging van het ontwerpbesluit.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van maandag 3 augustus 2020 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat te Den Haag. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren. Wij adviseren u voor de inzage van dit besluit eerst contact op te nemen met de heer K.F. Peperkoorn (tel. 06 11 18 78 88). Daarnaast zijn de stukken te raadplegen via www.mijnbouwvergunningen.nl/P18A.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van de ter inzage legging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank ‘s-Gravenhage, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH, Den Haag.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven