Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Sportlaan 83

Logo Gouda

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportlaan 83' ter inzage leggen.

Het bestemmingsplan ‘Sportlaan 83' voorziet in nieuwbouw op de locatie van de voormalige Land- en Tuinbouwschool. Er wordt met een nieuw bestemmingsplan ruimte geboden voor de bouw van een appartementencomplex met 59 appartementen, een woonzorgcomplex met 24 onzelfstandige zorgeenheden met gemeenschappelijke ruimtes, en een wijkcentrum.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportlaan 83' ligt van 30 juli tot en met 9 september 2020 voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportlaan 83'. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Gemeente Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer E. van Dijk, telefoonnummer 14 0182.

Op het ontwerpbestemmingsplan is ook de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent onder meer dat bijzondere procedurele bepalingen gelden voor de beroepsprocedure bij de Raad van State. Die procedure is nu nog niet aan de orde.

Gouda, 29 juli 2020

Naar boven