Ontwerp ‘Structuurvisie Nuenen, wijziging 2020’ gemeente Nuenen c.a.

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

 

Ontwerp structuurvisie

De wijziging van de structuurvisie heeft betrekking op een aanpassing van de inhoudsmaat voor woningen die in de Landschapsinvesteringsregeling (LIR) is vermeld. De inhoudsmaat is via deze wijziging afgestemd op de inhoudsmaat van woningen volgens het nieuwe bestemmingsplan ‘Buitengebied’ (2018).

Ter inzage

De ontwerp ‘Structuurvisie Nuenen, wijziging 2020’ en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 januari 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. De ontwerpstructuurvisie kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien.

Het plan is ook raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Plannaam of –nummer’. Vul daar de naam van de ontwerpstructuurvisie in of zoek op plancode: NL.IMRO.0820.SVGNuenwijz2020LIR-C001.

Indienen zienswijze

Binnen de termijn van ter inzage legging kan een ieder een gemotiveerde zienswijze over deze ontwerp structuurvisie. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. U kunt een brief per post of online naar ons sturen. U kunt dat doen via de website www.nuenen.nl/elektronische-brief. Een elektronische brief wordt als een officiële brief in behandeling genomen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer A. Ras van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631545).

Nuenen, 21 januari 2020

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven