Gewijzigd vastgestelde projectomgevingsvergunning ‘Lentemorgen 122, Zevenaar’

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een projectomgevingsvergunning in afwijking het bestemmingsplan ‘Woongebied Kom Zevenaar’ gewijzigd heeft vastgesteld voor het perceel Lentemorgen 122 te Zevenaar. Met dit besluit wordt medewerking verleend voor het bouwen van een woning in samenhang met de bestaande monumentale molenromp. De wijzigingen ten opzichte van het ontwerp hebben betrekking op:

 

  • 1.

    Het toevoegen van een tweetal onderzoeken, namelijk een quickscan Flora en Fauna en een stikstofberekening;

  • 2.

    Er wordt een voorwaarde opgenomen in de omgevingsvergunning: ‘ten behoeve van de aanleg van fundering en ter verkrijging van grondslag wordt bij de bouw gebruik gemaakt van een boortechniek’.

     

Verklaring van Geen Bedenkingen

De raad van gemeente Zevenaar maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.27 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 6.5 Besluit omgevingsrecht een Verklaring van Geen Bedenkingen in afwijking van het bestemmingsplan ‘Woongebied Kom Zevenaar’ afgeeft voor het perceel Lentemorgen 122 te Zevenaar.

Inzage

De gewijzigd vastgestelde omgevingsvergunning en de door de raad afgegeven Verklaring van Geen Bedenkingen, liggen met ingang van 22 januari 2020 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden op afspraak door iedereen worden ingezien. De gewijzigd vastgestelde omgevingsvergunning en Verklaring van Geen Bedenkingen zijn digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.PV01LENTEMORG122-VA01.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging (23 januari 2020 tot en met 4 maart 2020)kan er beroep worden ingesteld door:

 

  • 1.

    degene die een zienswijze heeft ingebracht en belanghebbende is;

  • 2.

    een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om tijdig een zienswijze tegen het ontwerp projectomgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken;

  • 3.

    iedereen die belanghebbend is, kan beroep instellen tegen de wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders bij vaststelling van de projectomgevingsvergunning heeft aangebracht.

 

Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar Rechtbank Gelderland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM ARNHEM. Vermeld in ieder geval tegen welk besluit het beroepschrift is gericht. Het besluit treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank een voorlopige voorziening worden gevraagd.

Zevenaar, 21 januari 2020

Naar boven