Ontwerp omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan om 21 appartementen te realiseren op het perceel Dorpsstraat 54, 1749 AG in Warmenhuizen, kadastraal bekend gemeente Warmenhuizen, sectie G, nummer 1782.

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat een ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt voor het afwijken van het bestemmingsplan om 21 appartementen te realiseren op het perceel Dorpsstraat 54, 1749 AG in Warmenhuizen, kadastraal bekend gemeente Warmenhuizen, sectie G, nummer 1782.

Inhoud omgevingsvergunning

De ontwerp omgevingsvergunning heeft betrekking op het afwijken van het bestemmingsplan om 21 appartementen te realiseren, conform de aanvraag d.d. 8 mei 2020 met zaaknummer O-20-0175.

Omdat het verzoek in strijd is met het geldende bestemmingsplan kan medewerking alleen worden verleend met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wabo.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 30 juli 2020 gedurende zes weken digitaal in te zien via https://www.schagen.nl/bestuur-organisatie/inzage-ontwerpomgevingsvergunningen_44199/.

Zienswijze

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerp. De digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via een formulier op de site van de gemeente (www.schagen.nl/zienswijzeruimte).

De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de Afdeling Ruimte, tel. 0224-210 327. Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

 

Naar boven