Ontwerp-omgevingsvergunning Weyerweg 51

Logo Helmond

Ontwerp-omgevingsvergunning Weyerweg 51 Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, voornemens te zijn medewerking te verlenen aan de aanvraag omgevingsvergunning voor het afwijken van het geldende bestemmingsplan “Buitengebied Helmond” ten behoeve van het realiseren van een gezinshuis (jeugdhulpverlening) aan de Weyerweg 51.

Ter inzage

Het ontwerp van het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 30 juli 2020 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het Stadskantoor, Weg op den Heuvel 35 te Helmond. Het inzien van deze stukken kan alleen op afspraak. U kunt uw afspraak maken via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak.

Gedurende deze termijn wordt iedereen in de gelegenheid gesteld een zienswijze omtrent het ontwerp-besluit schriftelijk of mondeling kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders, p/a Afdeling Dienstverlening, Team Vergunningen, Postbus 950, 5700 AZ Helmond. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt bij Afdeling Dienstverlening, Team Vergunningen (iedere werkdag te bereiken via telefoonnummer 14 04 92).

Helmond, 30 juli 2020

Burgermeester een wethouders van Helmond,

Namens deze:

Mevr. P.J.G.M. Blanksma - van den Heuvel, burgemeester en Dhr. J. de Ruiter, Secretaris

Naar boven