Ontwerp omgevingsvergunning

Logo Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een zonneweide op de locatie langs de N11 nabij de Prinsen Schouw te Alphen aan den Rijn. De locatie is kadastraal bekend Hazerswoude, sectie I nrs. , 465, 469 en 473.

Project

De locatie waarop de zonneweide is gesitueerd heeft een oppervlak van ca. 9 ha. De zonneweide krijgt een netto oppervlak van 4,1 ha en wordt aangesloten op de kabels van de windmolens aan de overzijde van de voornoemde locatie. Het project ziet tevens in het behoud en de ontwikkeling van de ter plaatse aanwezige natuur- en landschapswaarden:

Activiteiten

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • Bouwen (artikel 2.1 lid 1 onder a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

  • Handelen in strijd met regels R.O (artikel 2.1 lid 1 onder a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Ter inzage

De ontwerpomgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en andere op het besluit betrekking hebbende stukken liggen van 30 juli tot en met 9 september 2020 voor een ieder ter inzage bij de informatiebalie in het Gemeentehuis.

Zienswijze

Gedurende de voornoemde termijn kan door een ieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn o.v.v het zaaknummer 311100. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer M. le Febre van team Vergunningen op telefoonnummer 14 0172. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 29 juli 2020

Naar boven