Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Verlengde Noordkade 2A te Veghel

Logo Meierijstad

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Meierijstad hebben eerder op 19 december 2018 een ontwerpbesluit en op 2 juli 2019 een definitief besluit genomen op de aanvraag op locatie Verlengde Noordkade 2A te Veghel. Op 27 januari 2020 heeft de bestuursrechter van de rechtbank Oost-Brabant dit besluit vernietigd. Tegelijkertijd is ons college opgedragen een nieuw besluit te nemen conform de hiervoor geldende procedure.

In dit hernieuwde ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend. Het ontwerpbesluit betreft de activiteiten:

  •  

    Planologische afwijking

     

    Gegevens

    Omschrijving: realiseren van een hotel

    Locatie: Verlengde Noordkade 2A te Veghel

    Zaaknummer: OV-2018-0831

    Crisis- en herstelwet

    Het CHV-terrein maakt onderdeel uit van een drietal tranches (3e, 5de en 10de) van de Crisis- en herstelwet, derhalve zijn tevens de bepalingen van de Crisis- en herstelwet van toepassing op deze (aanvraag) omgevingsvergunning.

     

    Ter inzage

    De aanvraag en de ontwerp beschikking met bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 juli 2020 zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Meierijstad aan het Stadhuisplein 1 te Veghel.

    Zienswijze

    Tegen de ontwerp omgevingsvergunning kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel.

    Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge zienswijzen in te brengen, kunt u, na het maken van een afspraak daartoe, terecht bij het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413.

    Inloopbijeenkomst georganiseerd door aanvrager

Op maandag 31 augustus 2020 organiseert de aanvrager tussen 19.00 en 20.30 uur in zaal “de Apotheek” op het CHV-terrein Noordkade te Veghel een inloopbijeenkomst met betrekking tot dit plan voor het realiseren van het Silotel. In verband met de corona-voorschriften dient u zich voor deze inloopbijeenkomst voorafgaand aan te melden via het volgende e-mailadres: twijnen@bouwbedrijfvandeven.nl

 

Naar boven