Bestemmingsplan Industrieweg 2 te Nieuw-Loosdrecht.

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad van Wijdemeren in zijn vergadering van 30 juni 2020 heeft vastgesteld het bestemmingsplan Industrieweg 2 te Nieuw-Loosdrecht.

 

Het plan

Het plangebied ziet op het perceel Industrieweg 2. Het doel van het bestemmingsplan is om een geringe uitbreiding van de aanwezige bedrijfsbebouwing mogelijk te maken.

 

Inzage

Het bestemmingsplan, met bijbehorende stukken, ligt ingaande 30 juli 2020 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt de stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1696.BP7300Indstrwg2019-va00). U kunt deze website ook benaderen via www.wijdemeren.nl/terinzage.

U kunt de stukken ook digitaal opvragen via info@wijdemeren.nl.

 

Beroep.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad tegen het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan kan gedurende de termijn van terinzageligging tegen het besluit tot vaststelling beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde afdeling. Het besluit tot vaststelling en daarmee het bestemmingsplan treden na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

Naar boven