Gemeente Haarlem - ter inzage leggen ontwerpbesluiten Markthal - Schalkstad, Haarlem

Logo Haarlem

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat het volgende ontwerpbesluit ter inzage ligt:

  • 1.

    het ontwerpbestemmingsplan “Markthal” (identificatienummer NL.IMRO.0392.BP9120016-on01)

Doel

De ontwikkeling voorziet in de realisatie van een overdekte markthal bij het winkelcentrum Schalkwijk (Californiëplein). De realisatie van de markthal draagt bij aan de vernieuwing en transformatie van het (bestaande) winkelcentrum. De markthal wordt ingericht als een hal met een open structuur met horecastandplaatsen en een versmarkt. De loopstructuur krijgt de vorm van een markt en de hal zelf krijgt een open en transparante constructie. Het omliggende terrein zal worden ingericht als openbaar gebied met hoofdzakelijk een verblijfsfunctie met ruimte voor onder meer terrassen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 3 augustus 2020 tot en met donderdag 14 september 2020 ter inzage:

  • Op de gemeentelijke website: de besluitenlijst van BenW van datum 7 juli 2020 onder besluitpunt 8

  • In de publiekshal Raakspoort, Zijlvest 39 in Haarlem. De gemeente werkt op afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur en op donderdag tussen 11.00 en 20.00 uur. U kunt een afspraak maken via de website www.haarlem.nl of telefoonnummer 14023

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zienswijzen naar voren brengen over het ontwerpbestemmingsplan.

Dit kan via het emailadres bestemmingsplannen@haarlem.nl. Schriftelijke zienswijzen stuurt u naar Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, t.a.v. dhr K. Mahi. Uw zienswijze dient voorzien te zijn van uw naam, adres, datum en de naam van het ontwerpbesluit. Neem voor mondelinge zienswijzen contact op met de behandelend ambtenaar op tel. 023- 511 5601 nr. (b.g.g. op tel. 14 023). Beantwoording van de zienswijzen wordt als onderdeel van het besluit gepubliceerd op internet, inclusief de namen van de indieners. Heeft u bezwaar tegen het publiceren van uw naam, vermeld dit dan bij het indienen van de zienswijze.

Naar boven