Kennisgeving 1.3.1. Bro en inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Ottoland, B 4'

Logo Molenlanden

Het college van burgemeester en wethouders van Molenlanden maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel B 4 in Ottoland. Het bestemmingsplan ziet toe op het legaliseren van het gebruik van een winkelpand als woning. De planlocatie heeft al een woonbestemming in het vigerende bestemmingsplan, maar overschrijdt het toegestane aantal woningen, dat door middel van een aanduiding is vastgelegd.

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt eveneens bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Ottoland, B 4’ is vrijgegeven voor inspraak.

 

Ter inzage en inspraak

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 31 juli 2020 gedurende zes weken digitaal ter inzage. U kunt de stukken raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, onder idn: NL.IMRO.1978.BPb4OTL-VO01. Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk een inspraakreactie naar voren brengen. De inspraakreactie kan worden gericht aan het college van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met W. Kroek via telefoonnummer 088-7515000.

Naar boven