Kennisgeving ter inzage leggen ontwerp-omgevingsvergunning bouwen appartementengebouw Het Zilt plandeel 2B (zaaknr.: 2020-000021)

Logo Noordwijk

De Omgevingsdienst West-Holland maakt namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijk bekend, dat zij het voornemen heeft om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 van de Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van 20 huurappartementen “Het Zilt” plandeel 2B in De Zilk (aan het Vogelenveld).

Binnen de geldende bestemming ‘Wonen’ van het geldende bestemmingsplan “De Zilk, Het Zilt” dient voor het gebouw een dove gevel te worden opgenomen. Hierin wordt niet voorzien waardoor de aanvraag strijdigheid met het uitwerkingsplan oplevert.

Het ontwerp van het besluit met bijbehorende stukken en ontwerp-verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad ligt ter inzage van 29 juli 2020 voor een periode van zes weken. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis aan de Voorstraat 42 te Noordwijk.

U kunt gedurende genoemde termijn een zienswijze indienen via infobouwen@odwh.nl. Of u stuurt een brief aan: Omgevingsdienst West-Holland, t.a.v. het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 159, 2300 AD Leiden. Vermeld bij uw zienswijze het adres van de aanvraag en het zaaknummer 2020-000021. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met het Bouwloket van de Omgevingsdienst op telefoonnummer 071-4083200.

 

Naar boven