Ontwerpbeschikking Omgevingsvergunning Bongersstraat 78, Ulft

Logo Oude IJsselstreek

Bongersstraat 78 te Ulft

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vergunning willen verlenen voor de bouw van twee levensloopbestendige woningen aan de Bongersstraat 78 in Ulft. De omgevingsvergunning heeft het volgende identificatienummer: NL.IMRO.1509.OV000063-ON01. De aanvraag is geregistreerd onder nummer W-2020-0353.

Inzage

De stukken liggen vanaf 30 juli tot en met 9 september 2020 voor iedereen ter inzage. Wanneer u de omgevingsvergunning in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0315-292292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. De omgevingsvergunning is in elektronische vorm te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op het adres. In het gemeentehuis kunt u de omgevingsvergunning zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Besluit hogere waarde

Om de bouw van de twee nieuwe woningen mogelijk te maken dient tevens een hogere toelaatbare geluidbelasting te worden vastgesteld. Uit onderzoek blijkt dat de voorkeurswaarde van 48 dB op de gevels wordt overschreden. Door het geluid van het wegverkeer is de gevelbelasting op de gevels van het gebouw maximaal 53 dB (na wettelijke aftrek). Het ontwerpbesluit hogere waarde ingevolge de Wet geluidhinder ligt gelijktijdig met de ontwerpbeschikking ter inzage. Reacties Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbeschikking en/of het ontwerpbesluit hogere waarde kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via balie vergunningen.

Naar boven