Ontwerp bestemmingsplan Alphenseweg ong. in Gilze

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen hebben in haar vergadering besloten het ontwerp van het bestemmingsplan Alphenseweg ong. voor eenieder ter inzage te leggen. Dit ontwerp bestemmingsplan betreft het wijzigen van de bestemming ‘agrarisch‘ naar de bestemming ‘wonen‘ om tussen de Alphenseweg 10 en 12 één ruimte-voor-ruimte-woning mogelijk te maken. Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende documenten, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0784.BPAlphensewegong-ON01 is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naast de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan Alphenseweg ong. heeft het college van Burgemeester en Wethouders ook besloten om het ontwerpbesluit hogere waarde wegverkeerslawaai ter inzage te leggen. Het ontwerpbesluit hogere waarde wegverkeerslawaai ziet in op het vaststellen van een hogere grenswaarde wegverkeerslawaai tot maximaal 53 dB als gevolg van verkeersgeluid van de Alphenseweg.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan Alphenseweg ong. en het ontwerpbesluit hogere waarde wegverkeerslawaai liggen met ingang van 28 juli 2020 tot en met 7 september 2020 voor een periode van zes weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Gilze en Rijen, postbus 73, 5120 AB Rijen.

Het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde wegverkeerslawaai liggen gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.gilzerijen.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@gilzerijen.nl.Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.gilzerijen.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, de heer A. van der Zwaluw, bereikbaar via tel.: 088-3821453.

 

Rijen, 27-7-2020

Naar boven