Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure Zonnepark Arrisveld

Logo Winterswijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 22 januari 2020 gedurende zes weken het ontwerpbesluit omgevingsvergunning ‘Zonnepark Arrisveld’ in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ter inzage ligt. Het ontwerpbesluit heeft betrekking op het mogelijk maken van een zonnepark van 7,2 ha op de locatie Arrisveld, gelegen tussen de Groenloseweg, de Tuberweg, de Grotersweg en de Arrasveldweg.

Inhoud

De ontwerp omgevingsvergunning ‘Zonnepark Arrisveld’ heeft betrekking op de volgende onderdelen:

- Het bouwen van een zonnepark (art. 2.1, lid 1, onder a Wabo);

- Het afwijken van het bestemmingsplan (art. 2.12, lid 1, onder a, onder 3° Wabo, juncto, art. 2.1, lid 3 Wabo.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van woensdag 22 januari 2020 tot en met dinsdag 3 maart 2020 ter inzage. De stukken liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentekantoor aan de Stationsstraat 25. Het ontwerp is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.OV1909BGZONNEVELDA-OW01.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zijn zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit indienen bij de het college van burgemeester en wethouders, postbus 101, 7100 AC Winterswijk, telefoonnummer (0543) 543 543.

 

Naar boven