Ontwerp wijzigingsplan Langelaar

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het ontwerp wijzigingsplan Langelaar met ingang van donderdag 16 juli, zes weken ter inzage ligt (dus tot en met woensdag 26 augustus) in het gemeentehuis. Dit op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening. Het ontwerp wijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunt u ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer onder het plannummer NL.IMRO.0345.Langelaar-ow01.

Waar gaat het ontwerp wijzigingsplan over?

Het plan is een wijziging van het bestemmingsplan Woongebieden 2018. Het ontwerp voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de realisatie van 17 grondgebonden koopwoningen aan de Langelaar 20.

M.e.r.-beoordeling

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig hoofdstuk 7 van de Wm bekend dat voor de uitwerking van het initiatief zoals voorgesteld in het ontwerp wijzigingsplan Langelaar geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld. Belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu kunnen worden uitgesloten. Dit volgt uit de m.e.r.-beoordeling die als aanmeldnotitie is aangeboden. De aanmeldnotitie en het vormvrije m.e.r.-beoordelingsbesluit maken deel uit van het ontwerpbestemmingsplan. In een eventuele zienswijze kan ook hierop worden ingegaan.

Wilt u een zienswijzereactie hierop geven?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder naar keuze digitaal, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Digitaal via www.veenendaal.nl/zienswijze en schriftelijk via postbus 1100, 3900 BC Veenendaal, beide o.v.v. ‘zienswijze Langelaar 20 – Z-1693286’, Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u – ook binnen genoemde termijn – een afspraak maken met mevrouw Van de Weerdhof van de afdeling Wonen en Leven, telefoonnummer (0318) 538 538.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het ontwerp wijzigingsplan kunt u eveneens contact opnemen met mevrouw Van de Weerdhof van de afdeling Wonen en Leven via bovengenoemd telefoonnummer.

 

Naar boven