Gemeente Wijk bij Duurstede - Vaststelling bestemmingsplan - Wijkerweg 23, Langbroek

Logo Wijk bij Duurstede

Vaststelling bestemmingsplan ‘Wijkerweg 23’ te Langbroek - z aaknummer 55674

De gemeenteraad van Wijk bij Duurstede heeft op 14 juli 2020 het bestemmingsplan Wijkerweg 23 vastgesteld. Het bestemmingsplan bevat een nieuwe planologisch-juridische regeling voor het adres Wijkerweg 23 te Langbroek. Het bestemmingsvlak ´Wonen´ is vergroot, waardoor een stedenbouwkundig logische herbouw van de inmiddels gesloopte woning mogelijk wordt.

Het vastgestelde bestemmingsplan is direct in te zien via:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.0352.lbrwijkerweg23-bva1

of ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl en vul bij het tabblad Wijkerweg 23 in.

Daarnaast maken burgemeester en wethouders bekend, dat het Besluit tot vaststelling van hogere waarden als bedoeld in artikel 110a Wet geluidhinder ook met ingang van 23 juli 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Instellen van beroep

In algemene zin is in beroep gaan tegen een bestemmingsplan mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend. Bij bestemmingsplan Wijkerweg 23 zijn geen zienswijzen ingediend. Ook belanghebbenden die geen zienswijze hebben ingediend, maar aan wie dat niet kan worden verweten, mogen een beroep indienen. De mogelijkheid om beroep in te dienen loopt van 23 juli 2020 tot 3 september 2020. Dit is de periode van ter inzagelegging.

In beroep gaan kan schriftelijk bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na het aflopen van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Kenmerk gemeente WbD: 2020-262

 

Naar boven