Gemeente Midden-Delfland – ontwerp uitwerkingsplan - CPO Woudselaan, Den Hoorn

Logo Midden-Delfland

ONTWERP UITWERKINGSPLANPLAN

Ontwerp uitwerkingsplan ‘ CPO Woudselaan’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerp uitwerkingsplan “CPO Woudselaan” met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.up20WoudselaanPO-on01 ter inzage leggen.

Planbeschrijving en plangebied

Met het plan wordt de bouw van 12 woningen mogelijk gemaakt aan de Woudselaan in Den Hoorn.

Terinzagelegging

Vanaf 23 juli 2020 ligt het ontwerp uitwerkingsplan ter inzage voor de periode van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden

Het ontwerp uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken kunt u ook raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het besluit kunt oproepen door het invullen van de locatie of het planid-nummer: NL.IMRO.1842.up20WoudselaanPO-on01. U kunt het plan ook als PDF-bestand inzien op de gemeentelijke website: /www.middendelfland.nl/stukken-ter-inzage/.

Indienen zienswijzen

Belanghebbenden kunnen, gedurende de termijn van ter inzage ligging, zienswijzen ten aanzien van het uitwerkingsplan kenbaar maken. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. De schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Dit formulier vindt u op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Naar boven