Gemeente Den Helder – Kennisgeving Ontwerp uitwerkingsplan – Veld 3 ‘t Laar, te Julianadorp

Logo Den Helder

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maakt bekend dat, op grond van artikel 3.9 a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpuitwerkingsplan Veld 3 ’t Laar ter inzage ligt.

Plangebied en ontwikkelingen

Het plangebied van het uitwerkingsplan ‘Veld 3 ’t Laar’ is gelegen in woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp en wordt globaal begrensd door wegen Essenhout en Kastanjehout.

Het uitwerkingsplan ‘Veld 3 ’t Laar’ heeft al doel om de bouw van 85 grondgebonden woningen mogelijk te maken. Daarnaast worden de 6 bestaande cliëntwoningen in het gebied bestemd. Met het uitwerkingsplan wordt de uitwerkingsplicht ‘Woongebied – uit te werken’ uit het geldende bestemmingsplan “Julianadorp Zuid Oost 2010” uitgewerkt.

Termijn van inzage ontwerpuitwerkingsplan

Het ontwerpuitwerkingsplan ‘Veld 3 ’t Laar’ liggen ter inzage vanaf maandag 27 juli 2020 tot en met maandag 7 september 2020.

Inzien ontwerpuitwerkingsplan

Het ontwerpuitwerkingsplan en de bijbehorende stukken zijn als volgt in te zien:

- Op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het ontwerpuitwerkingsplan is: NL.IMRO.0400.516UPLAAR32020-ONT1

- Op de gemeentelijke website: www.denhelder.nl (https://www.denhelder.nl/inwoner/product/bestemmingsplan-bekijken);

- Een papieren versie ligt bij het Klant Contact Centrum in het Stadhuis aan de Kerkgracht 1 Den Helder op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Indienen zienswijzen ontwerpuitwerkingsplan

Tijdens de eerder genoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen op het ontwerpuitwerkingsplan een schriftelijke zienswijze indienen bij:

College van Burgemeester en wethouders

Postbus 36

1780 AA Den Helder

Een schriftelijke zienswijze dient minimaal voorzien te zijn van:

- Uw naam, adres en onderwerp ‘Zienswijze ontwerpuitwerkingsplan Veld 3 ’t Laar/ zaaknummer 2020-038184’;

- Een motivering waarom u het (niet) eens bent met het ontwerp uitwerkingsplan

- Uw handtekening

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw J. Dolfijn van team Omgeving (zie contactgegevens hieronder).

Houd u er alstublieft rekening mee dat uw zienswijze in beginsel openbaar is. Het is niet mogelijk om een anonieme zienswijze of een zienswijze via internet of e-mail in te dienen.

Vragen

Voor meer informatie wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen met mevrouw J. Dolfijn van team Omgeving, telefoonnummer: 022 367 8861.

Naar boven