Ontwerp bestemmingsplan Lindenlaan 3, Molenhoek

Logo Mook en Middelaar

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan “Lindenlaan 3, Molenhoek” met de hierbij behorende stukken per 27 juli 2020 gedurende zes weken op het gemeentehuis ter inzage ligt. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.LINDENLAAN3-ON01.

 

Initiatiefnemer is voornemens om op de locatie Lindenlaan 3 te Molenhoek vier kleinschalige appartementen te realiseren. Binnen het plangebied mag reeds een vrijstaande woning worden gerealiseerd. Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk om binnen de reeds vastgestelde maten in plaats van één vrijstaande woning, een kleinschalig appartementencomplex te ontwikkelen.

 

Zienswijze

Iedereen mag op het ontwerpbestemmingsplan zijn of haar zienswijze kenbaar maken. Een zienswijze moet binnen zes weken na de genoemde startdatum van de terinzagelegging zijn ingediend. Het kenbaar maken van een zienswijze kan schriftelijk of mondeling op afspraak. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad, Postbus 200, 6585 ZK Mook. Voor meer informatie of een afspraak voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum via telefoonnummer (024) 696 91 11 of via e-mail gemeente@mookenmiddelaar.nl.

Naar boven