Bekendmaking m.e.r.-beoordelingsbesluit kadeverbetering Wilsveen/Voorweg

Logo Hoogheemraadschap van Rijnland

Dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland maken naar aanleiding van de ‘Aanmeldnotitie m.e.r.-beoordeling, Verbetering regionale waterkering Wilsveen/Voorweg’ bekend dat het doorlopen van een m.e.r.-procedure voor de kadeverbetering Wilsveen/Voorweg (te Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer) niet noodzakelijk is.

Ter inzage

De relevante stukken kunnen vanaf 28 juli 2020 tot 8 september 2020 via de link aan de linkerzijde van deze bekendmaking worden ingezien. Normaliter kunnen relevante stukken ook op het kantoor van Rijnland, Archimedesweg 1 te Leiden tijdens kantooruren worden ingezien. In verband met de coronacrisis is het kantoor van Rijnland echter tot nader order gesloten. Indien u aanvullende informatie over m.e.r.-beoordeling of de voorgenomen kadeverbetering wenst, kunt u via het telefoonnummer van Rijnland (071-3063063) contact zoeken met dhr. A. Boogaard.

Bezwaar

Op grond van artikel 6:3 van de Algemene Wet Bestuursrecht wordt deze beoordeling beschouwd als een voorbereidingsbesluit waartegen geen bezwaar of beroep kan worden ingediend, tenzij aangetoond kan worden dat deze beoordeling los van het vast te stellen ‘projectplan waterwet’ een belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft. U kunt uw bezwaren kenbaar maken in het kader van de procedure die gevolgd wordt voor het vaststellen van het projectplan waterwet.

Voor meer informatie over Rijnland, kijk op www.rijnland.net.

 

Leiden, 27 juli 2020

 

Naar boven