VERLENING OMGEVINGSVERGUNNING ‘ESSENLAAN NAAST NR 22 VOORSCHOTEN’

Logo Voorschoten

Burgemeester en wethouders van Wassenaar maken ingevolge artikel 3.42 e.v. van de Algemene wet bestuursrecht juncto artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht het volgende bekend:

Het college heeft op 22 juli 2020 ingevolge artikel 2.1, lid 1, sub a en c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning ‘Essenlaan naast nr 22 Voorschoten’ (IDN: NL.IMRO.0626.OMGEssenlaan-VG01) verleend.

Omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning maakt de bouw van één woning op het perceel Essenlaan naast nr 22 in Voorschoten mogelijk.

Terinzagelegging

Gedurende zes weken, vanaf 23 juli tot en met 3 september 2020, ligt de omgevingsvergunning voor een ieder ter inzage bij het KlantContactCentrum van het gemeentekantoor aan de Leidseweg 25 te Voorschoten. De omgevingsvergunning is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Bent u het niet eens met het besluit en bent u belanghebbende? Dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de beroepstermijn van zes weken, vanaf 23 juli tot en met 3 september 2020, gemotiveerd tegen het besluit en onder vermelding van het onderwerp beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zicht richt dient te worden meegezonden.

Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende die tegen het ontwerp geen zienswijze naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht. Dit laatste geldt niet in twee gevallen:

Als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest zich tijdig tot het college te wenden; of

Als u beroep wilt instellen tegen wijzigingen ten opzichte van het ontwerp, die het college pas bij de verlening van de omgevingsvergunning heeft aangebracht.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

 

Voorschoten 22 juli 2020

Burgemeester en wethouders van Voorschoten

Naar boven