Rectificatie: Ontwerp-wijzigingsplan wijziging veehouderij Schransmandreef 8 Den Hout

Logo Oosterhout

Dit betreft een rectificatie van publicatie Staatscourant 2020, nr. 32866 en Gemeenteblad 2020, nr. 153272 van woensdag 17 juni 2020. De rectificatie betreft een wijziging van de termijn van ter inzage legging van het ontwerp-wijzigingsplan. Deze was van 18 juni tot en met 30 juli 2020 en wordt gewijzigd in 18 juni tot en met 6 augustus 2020. Het ontwerp-wijzigingsplan ligt dus een week langer ter inzage dan aanvankelijk bekendgemaakt. Er zijn geen inhoudelijke wijzigingen. Voor de volledigheid wordt de publicatie, met de gewijzigde termijn, hieronder integraal weergegeven.

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat het ontwerp-wijzigingsplan ‘Schransmandreef 8’, met de hierbij behorende stukken, ter inzage ligt. Het ontwerp-wijzigingsplan voorziet in een vormverandering van het bouwblok ter plekke, alsmede een zeer beperkte uitbreiding daarvan. Als gevolg van hiervan worden twee stallen ten zuiden van de huidige stallen planologisch mogelijk gemaakt. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken zal het bestemmingsplan gewijzigd moeten worden conform artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. Tevens heeft het college besloten dat, gelet op de overlegde m.e.r.beoordelingsnotitie, voor dit initiatief geen m.e.r. vereist is.

Ter inzage

Het ontwerp-wijzigingsplan ‘Schransmandreef 8’ ligt met de overige stukken vanaf heden tot en met donderdag 6 augustus 2020 ter inzage in de publiekshal van het stadhuis. Vanaf donderdag 18 juni 2020 kunt u de stukken ook digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.oosterhout.nl of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl via identificatienummer:

NL.IMRO.0826.WYZ2BG2013-ON01.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u mondeling of schriftelijk een zienswijze op het ontwerp-wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken naar voren brengen.

Een schriftelijke zienswijze ten aanzien van het ontwerp-wijzigingsplan stuurt u aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout onder vermelding van “Zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Schransmandreef 8’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente Oosterhout, via telefoonnummer 14 0162.

Informatie

Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met de heer M.J. Kap, planjurist van de gemeente Oosterhout, via telefoonnummer 14 0162 of per e-mail: m.kap@oosterhout.nl.

Naar boven