Voorbereidingsbesluit 'De Donck Posterholt'

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 28 april 2020 het voorbereidingsbesluit ‘De Donck Posterholt’ heeft vastgesteld.

Voor het betreffende gebied wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld met als doel het saneren van de geplande woningen in het gebied. Met het voorbereidingsbesluit wordt voorkomen dat in het gebied activiteiten plaatsvinden, die het in ontwikkeling zijnde bestemmingsplan tegenwerken.

Het voorbereidingsbesluit geldt voor de percelen kadastraal bekend Posterholt, sectie D, nrs. 2116, 2122, 3498 en sectie G, nrs. 67 en 68, en plaatselijk gelegen tussen de Burgemeester Geradtsstraat en de Leigraaf te Posterholt.

Tijdens de werkingsduur van dit voorbereidingsbesluit (één jaar) kunnen aanvragen voor een omgevingsvergunning worden aangehouden. Daarnaast bevat het voorbereidingsbesluit een verbod tot het uitvoeren van werken en werkzaamheden.

Inwerkingtreding

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag van bekendmaking en heeft een werkingsduur van één jaar.

Bezwaar/beroep

Op grond van artikel 8.5 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht is het niet mogelijk tegen het voorbereidingsbesluit bezwaar en beroep in te dienen.

Ter inzage

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van de dag waarop het besluit is gepubliceerd ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in Sint Odiliënberg. Het besluit is tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering:

NL.IMRO.1669.VBPTH2020DEDONCK-VG01

In het kader van de corona-richtlijnen is er een aangepaste procedure voor het inzien van stukken. U stuurt een mail naar postregistratie@roerdalen.nl met daarin het verzoek om de betreffende stukken te mogen ontvangen. Deze worden dan per e-mail aan u toegezonden.

Beschikt u niet over de mogelijkheid om stukken digitaal te ontvangen? U maakt telefonisch een afspraak om het plan bij het Servicepunt Roerdalen te komen inzien. U kunt contact opnemen met Orelia Meuwissen van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888 op maandag, dinsdag en donderdag.

Sint Odiliënberg 24 juli 2020

Naar boven