Omgevingsvergunning uitgebreide procedure “Oostermaatweg 12 Vriezenveen”

Logo Twenterand

 

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

Omgevingsvergunning Oostermaatweg 12. Het identificatienummer van de omgevingsvergunning is NL.IMRO.1700.202019OVBG-ver1

Ter inzage en beroep

Het plan ligt vanaf 23 juli 2020 ter inzage. In verband met Covid-19 is het op dit moment niet mogelijk om de stukken op het gemeentehuis in te zien.

Eventuele stukken kunt u op aanvraag digitaal ontvangen. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen via ons algemene nummer 0546-840840 zodat wij uw specifieke verzoek kunnen behandelen.

Alleen indien sprake is van een omgevingsvergunning die in strijd is met het bestemmingsplan maar waarbij sprake is van een goede ruimtelijke ordening en onderbouwing, kunt u de stukken ook digitaal inzien via de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website twenterand.nl onder ‘actueel – ter inzage’.

Belanghebbenden die al zienswijzen hebben ingediend, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijze niet in staat zijn geweest eerder zienswijzen in te dienen en belanghebbenden die het niet eens zijn met eventuele door het college aangebrachte wijzigingen kunnen met ingang van de dag na terinzagelegging binnen zes weken in beroep komen. Het beroepschrift moet worden gericht aan de rechtbank Overijssel, afdeling bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken.

De besluiten treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank is ingediend, treden de besluiten niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

 

Naar boven