Ontwerp omgevingsvergunning met projectafwijking zonnepark Spoorstraat (Brenksestraat) te Echteld

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van de gemeente Neder-Betuwe maken bekend dat zij een tijdelijke omgevingsvergunning (met een instandhoudingstermijn van 30 jaar) willen verlenen voor het aanleggen van een zonnepark op de locatie Spoorstraat 4, op de kadastrale percelen: H 352, I 383, I 384 en I 814 in Echteld.

De omgevingsvergunning ziet op de volgende activiteiten:

  • 1.

    Bouwen - Art. 2.1 lid 1a Wabo

  • 2.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening - Art. 2.1 lid 1c Wabo

  • 3.

    Het maken van een uitweg – Art. 2.2 lid 1e

Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de A15 (en Brenksestraat), aan de oostzijde door de Prins Willem Alexanderbrug (en Brenksestraat) en aan de zuidzijde door de Spoorstraat in Echteld.

Inzageperiode: 23 juli t/m 2 september 2020

Inzageplaatsen:

Zienswijzen

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over deze ontwerp omgevingsvergunning kunnen door een ieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken.

Wilt u naar de rechter gaan?

Bent u van plan om over de definitieve omgevingsvergunning aan de rechter een oordeel te vragen? Dat kan alleen als u een zienswijze heeft gegeven en als u belanghebbende bent.

Naar boven