Beheersverordening Buitengebied 2020

Logo Cranendonck

Burgemeester en wethouders van Cranendonck maken bekend dat de gemeenteraad op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening op 7 juli 2020 de Beheersverordening Buitengebied 2020 heeft vastgesteld:

 

Gebied van de beheersverordening

Het besluitgebied van de beheersverordening bestaat uit de percelen:

 

  • 1.

    Bosch 25 Budel

  • 2.

    Meemortel 50-50a Budel

  • 3.

    Toom 22-22a Budel

  • 4.

    Lochterweg 9 Budel-Schoot

     

Inhoud van de beheersverordening

De beheersverordening Buitengebied 2020 voorziet vier percelen in het buitengebied van een actueel juridisch-planologisch kader dat is gericht op het beheer van de bestaande situatie. In de beheersverordening worden het gebruik en de bouwmogelijkheden vastgelegd die op de percelen op dit moment zowel feitelijk bestaan als planologisch zijn toegelaten, maar niet als zodanig waren geregeld in het bestemmingsplan Buitengebied.

 

Ter inzage

De vastgestelde beheersverordening is vanaf 17 juli 2020 in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl, (code IDN: NL.IMRO.1706.BVBG3067-VAS1) en via de gemeentelijke website.

 

Bezwaar of beroep

Het vaststellen van een beheersverordening is een besluit tot vaststelling van algemeen verbindende voorschriften. Op een dergelijk besluit is hoofdstuk 3 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) van toepassing. Tegen de vastgestelde beheersverordening kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld (artikel 8:3 van de Algemene wet bestuursrecht).

 

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt in werking op de dag na publicatie.

Naar boven