Ontwerpbestemmingsplan Regelstation Domineesweg 29 Urk

Logo Urk

Burgemeester en wethouders van Urk maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 17 juli 2020 het ontwerpbestemmingsplan ´Regelstation Domineesweg 29 Urk´ gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Inhoud

Het plangebied bestaat uit het zuidelijke gedeelte van een perceel gelegen aan de zuidzijde van de Domineesweg. Door middel van dit bestemmingsplan wordt de realisatie van een nieuw regelstation mogelijk gemaakt. Deze is nodig om de capaciteit van het elektriciteitsnet te vergroten omdat de huidige capaciteit beperkt is en de vraag naar elektriciteit toeneemt.

Inzage stukken

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging in verband met de RIVM-maatregelen voor het coronavirus na telefonische afspraak worden ingezien bij de balie van het gemeentehuis, Singel 9 te Urk. Bel hiervoor met 0527-689868. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0184.BP2019RSUrk-ON01

Indienen zienswijze

Vanaf 17 juli 2020 tot en met 27 augustus 2020 kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Urk, Postbus 77, 8320 AB te Urk, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Regelstation Domineesweg 29 Urk’. De zienswijze dient voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Een mondelinge zienswijze is alleen op afspraak mogelijk. Neem hiervoor contact op met 0527-689868.

Naar boven