Publicatie terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan ‘Tuinstraat 11-15, Boekel’

Logo Boekel

 

De gemeenteraad heeft op 25 juni 2020 besloten om het bestemmingsplan ‘Tuinstraat 11-15, Boekel’ gewijzigd vast te stellen ten opzichte van het eerder in officiële procedure gebrachte ontwerp.

Omschrijving bestemmingsplan

Het plan voorziet in het wijzigen van het gebruik van de bestaande bebouwing. De gewenste functie, die middels dit bestemmingsplan mogelijk wordt gemaakt, is een bedrijfsverzamelgebouw. Er is geen sprake van nieuwbouw. Aangezien het kostenverhaal anderszins is verzekerd middels een anterieure overeenkomst, is er geen exploitatieplan opgesteld.

Wijzigingen t.o.v. het ontwerpplan

In de genoemde termijn zijn twee zienswijzen binnengekomen. Naar aanleiding hiervan is nader onderbouwd hoe voldaan wordt aan het zorgvuldig ruimtegebruik op het bedrijventerrein De Vlonder in relatie tot onderhavig initiatief. Ook is het beleid van de Keur opgenomen in het bestemmingsplan.

Inzage

Het vaststellingsbesluit ligt met ingang van 23 juli 2020, samen met de bijbehorende stukken, gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis tijdens openingstijden. Het plan met bijbehorende stukken is dan tevens raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0755.BPHBOEKTuinstr1115-VA01).

Beroep instellen

Gedurende de genoemde termijn kan tegen het besluit beroep worden ingesteld door de indiener van een zienswijze of door belanghebbenden met verschoonbare redenen, bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op een dergelijk verzoek is beslist. Voor zowel het instellen van beroep als een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie over de hoogte kunt u contact opnemen met de griffier van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

 

Boekel, 23 juli 2020

 

Naar boven