Ontwerpomgevingsvergunning voor het bouwen van een schuur op de locatie Hildestraat 11 in Wilp

Logo Voorst

Zaaknummer: SXO-2018-0954

 

Ontwerpbesluit

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf 15 juli 2020 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u de stukken bij het ontwerpbesluit inzien? Kom dan gerust tussen 08.30 uur en 12.15 uur langs in de tijdelijke locatie vanhet gemeentehuis aan de Hietweideweg 20 in Twello of neem contact op met de gemeente Voorst. Het telefoonnummer is 0571-27 93 35. Wilt u de stukken liever digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mailbericht aan omgevingsvergunning@voorst.nl en vermeld daarbij het zaaknummer.

 

Bijlage

In de externe bijlage vindt u het ontwerpbesluit.

 

Zienswijze

Iedereen kan gedurende de bovengenoemde periode een zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan burgemeester en wethouders, Postbus 9000, 7390 HA Twello. Per e-mail is dit mogelijk via gemeente@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbesluit over een aanvraag om een omgevingsvergunning (met bijbehorend zaaknummer). Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met de behandelend medewerker.

 

Wij betrekken uw zienswijze bij het maken van het definitieve besluit. Bent u het dan niet eens met het definitieve besluit? Dan kan alleen een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht beroep instellen tegen het definitieve besluit.

Naar boven