Ontwerp-wijzigingsplan ‘Gijzelsestraat 16, Biezenmortel’

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

1. Het ontwerpwijzigingsplan “Gijzelsestraat 16, Biezenmortel” met identificatienummer NL.IMRO.0788.WP20BZMGIJZELSTR16-ON01 van de gemeente Haaren;

2. De daarbij behorende stukken.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de locatie aan de Gijzelsestraat 16 te Biezenmortel. Op deze locatie is een agrarisch bedrijf in de vorm van een varkenshouderij aanwezig. De eigenaar van de woning heeft het voornemen om de bestaande agrarische bebouwing te slopen, de agrarische bedrijfsbestemming en de bestaande bedrijfswoning te wijzigen in een woonbestemming.

Inzien stukken

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van dinsdag 21 januari 2020 gedurende zes weken (tot en met maandag 2 maart 2020) ter inzage. Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Wonen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het bestemmingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer.

Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP20BZMGIJZELSTR16-ON01. Ten slotte zijn de stukken tijdens de openingstijden in te zien aan de balie van de Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411-) 62 72 82.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage ligging heeft iedereen de mogelijkheid om schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan uw zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0411-627282. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 20 januari 2020

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven