Gemeente Beekdaelen - gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Thull

Logo Beekdaelen

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Beekdaelen in de vergadering van 7 juli 2020 het bestemmingsplan “Thull” gewijzigd vastgesteld.

Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op enkele onderdelen van het IBA-project “Gebiedsontwikkeling Schinnen”, welke op grond van het huidige bestemmingsplan niet mogelijk waren. Het betreft:

  • Een parkeerplaats bij de Mullendermolen

  • Een parkeerplaats bij Thull 19B

  • Een aantal projectonderdelen in de groenstrook aan de voorzijde van de Alfa-brouwerij

  • Aanleg verkeersvoorziening in de groenstrook ter hoogte van de hoek Thull/Mulderwegske

Het bestemmingsplan is op onderdelen gewijzigd. Een overzicht van wijzigingen is opgenomen de Nota zienswijzen en de Nota ambtshalve wijzigingen die opgenomen zijn als bijlage bij het plan.

Ter inzage legging

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0962.BPTHULL-VA01. Het plan is van donderdag 23 juli 2020 tot en met woensdag 2 september 2020 in te zien bij de afdeling Ruimte op de locatie Kloosterlaan 7 te Schinveld.

Beroepsmogelijkheid

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage kan gedurende deze termijn beroep worden ingediend door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend dan wel aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht. Het beroep schorst de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet. Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Om de inwerkingtreding te schorsen dient u als belanghebbende een verzoek om voorlopige voorziening te doen bij bovengenoemd orgaan. Indien dit verzoek binnen de termijn van zes weken is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Informatie

Voor meer informatie kunt u van maandag t/m donderdag contact opnemen met de afdeling Ruimte, te bereiken via het algemene nummer van de gemeente 088-4502000

Naar boven