Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en ontwerp Verklaring van geen bedenkingen, Oostendorperstraatweg 66a in Oosterwolde

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning te verlenen voor een bouwplan. Het bouwplan houdt in dat een bedrijfsloods op het perceel Oostendorperstraatweg 66a in Oosterwolde wordt vergroot. Het bouwplan is in strijd met het bestemmingsplan. Het zaaknummer van de aanvraag is 0269202000059 / OLO 4944263.

 

De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van 9 juli 2020 besloten een ontwerp Verklaring van geen bedenkingen (Vvgb) af te geven voor de afwijking van het bestemmingsplan. Zowel de ontwerpvergunning als de ontwerp Vvgb en daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 22 juli 2020 gedurende zes weken ter inzage. Vanwege corona kunt u de betreffende stukken tijdens openingstijden alleen op afspraak inzien in het gemeentehuis in Oldebroek. Een afspraak maken kan via 0525 63 82 00 of via www.oldebroek.nl. In overleg met de betrokken medewerkers is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk dat een papieren exemplaar van de stukken die u wilt inzien bij u thuis worden bezorgd. De stukken zijn echter ook digitaal beschikbaar op www.oldebroek.nl. Deze digitale optie heeft de voorkeur van de gemeente.

 

Iedereen kan van 22 juli 2020 tot en met 1 september 2020 tegen de ontwerpomgevingsvergunning en tegen de ontwerp Vvgb schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oldebroek, Raadhuisplein 1, 8096 CP in Oldebroek. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het KCC, telefoonnummer: 0525 638200.

 

Wij maken u erop attent dat u alleen beroep tegen de uiteindelijke omgevingsvergunning kunt indienen als u ook een zienswijze heeft ingebracht tegen deze ontwerpvergunning en u belanghebbende bent.

 

Oldebroek, 21 juli 2020

Naar boven