Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) en verklaring van geen bedenkingen voor het realiseren van een snellaadstation aan de Rijksweg N50

Logo Kampen

Het college maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een snellaadstation voor elektrische voertuigen aan de Rijksweg N50 te Zalk.

De gemeenteraad heeft naar aanleiding van deze aanvraag omgevingsvergunning een verklaring van geen bedenkingen (hierna vvgb) afgegeven.

Planbeschrijving

Met dit plan wordt een snellaadstation voor elektrische voertuigen aangelegd bij de verzorgingsplaats Zalkerbroek aan de Rijksweg N50 te Zalk. Hier is afwijking van de geldende planologische regeling (het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2014’) voor nodig, omdat de werkzaamheden op grond van de geldende regels niet mogelijk zijn. De definitieve beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

Inzage

De beschikking en de vvgb liggen met ingang van 15 juli 2020 tot en met 26 augustus 2020 tijdens openingstijden ter inzage in het stadhuis. Ook kunt u het besluit inzien op www.kampen.nl/bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991280-VB01.

Beroep

Tegen de beschikking kan gedurende zes weken na de dag waarop het besluit is bekendgemaakt beroep worden ingesteld door een belanghebbende. Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingebracht, kan geen beroep instellen bij de administratieve rechter.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt in dat geval niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift richt u aan de sector bestuursrecht van de rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Naar boven