Gemeente West Betuwe - ontwerpbestemmingsplan - bestemmingsplan Kerkstraat 14, Tricht

Logo West Betuwe

Burgemeester en wethouders van gemeente West Betuwe maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening) de ter inzage legging bekend van:

  • het ontwerpbestemmingsplan “Kerkstraat 14 Tricht”.

Toelichting

Het ontwerp bestemmingsplan ziet op de wijziging van de functieaanduiding van horeca categorie 2 (cafetaria snackbar) naar de functie aanduiding horeca categorie 3 (restaurant) zodat de functie aanduiding in overeenstemming wordt gebracht met huidige gebruik. Voorts ziet het plan op het oprichten van een bijgebouw van circa 60 m2 voor opslag ten behoeve van het restaurant.

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan met daarbij behorende stukken ligt vanaf donderdag 16 juli tot en met woensdag 26 augustus 2020 ter inzage in het gemeentehuis van West Betuwe. Bezoekadres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (O.D.R.) U bereikt ze via (0344) 57 93 14 of info@odrivierenland.nl. In verband met het coronavirus heeft de gemeente West Betuwe beperkte openingstijden, meer informatie hierover vindt u op: www.westbetuwe.nl/coronavirus

De planstukken zijn ook te raadplegen op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl, met de IMRO-codering: NL.IMRO.1960.TRIKerkstraat14t-ONT1.

Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

Gedurende de termijn van inzage ( t/m woensdag 26 augustus 2020) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (géén email) sturen naar de gemeenteraad, postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven, dient u hiervoor uiterlijk één week voor het einde van de inzage-termijn, eerst een afspraak te maken via het Klantencontactcentrum van de gemeente West Betuwe.

Geldermalsen, 15 juli 2020

Burgemeester en wethouders van West Betuwe.

Naar boven