Gemeente Lansingerland - ontwerp omgevingsvergunning met ontwerp ruimtelijke onderbouwing - uitbreiden van een bestaande werkplaats waarbij een afgescheiden werkplaats voor elektrische auto’s wordt gerealiseerd - Rottebandreef 38, Bergschenhoek

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning voor het voor het uitbreiden van een bestaande werkplaats aan de Rottebandreef 38 met de daarbij behorende (ontwerp) ruimtelijke onderbouwing (met bijbehorende stukken) ter inzage wordt gelegd.

Beschrijving plan

De aanvraag omgevingsvergunning betreft de uitbreiding van een bestaande werkplaats om een afgescheiden werkplaats voor elektrische auto’s te realiseren. De gewenste nieuwbouw is ruimtelijk niet passend binnen het bestemmingsplan, omdat de gewenste uitbreiding buiten het bouwvlak plaatsvindt. Functioneel past de uitbreiding binnen het bestemmingsplan, aangezien de gronden al een bedrijfsbestemming hebben. Door een uitgebreide Wabo procedure te doorlopen kan de bouwmogelijkheid gerealiseerd worden.

Zienswijzen 

De stukken liggen van donderdag 16 tot en met woensdag 26 augustus 2020 ter inzage:

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen tegen de ontwerp omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0122P04. Voor het indienen van een mondeling zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

 

Naar boven