Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning eerste fase, Looweg 47 in ’t Loo Oldebroek

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij het voornemen hebben om met

toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning eerste fase te verlenen op het perceel Looweg 47 in ’t Loo Oldebroek (Landgoed ’t Loo). De aanvraag eerste fase voorziet in het uitbreiden van het bestaande zwembad met een hal ten behoeve van een waterspeeltuin en glijbaan. Het plan wijkt af van het bestemmingsplan. Deze aanvraag omgevingsvergunning eerste fase betreft enkel de afwijking van het geldende bestemmingsplan. Het zaaknummer betreft 0269201900416 / OLO 4166087.

 

De ontwerpbeschikking eerste fase en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 15 juli 2020 gedurende zes weken ter inzage. Vanwege corona kunt u de betreffende stukken tijdens openingstijden alleen op afspraak inzien in het gemeentehuis in Oldebroek. Een afspraak maken kan via 0525 63 82 00 of via www.oldebroek.nl . In overleg met de betrokken medewerkers is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk dat een papieren exemplaar van de stukken die u wilt inzien bij u thuis worden bezorgd. De stukken zijn echter ook digitaal beschikbaar op www.oldebroek.nl. Deze digitale optie heeft de voorkeur van de gemeente.

 

Iedereen kan van 15 juli 2020 tot en met 25 augustus 2020 tegen de ontwerpbeschikking eerste fase schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oldebroek, Raadhuisplein 1, 8096 CP in Oldebroek. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het KCC, telefoonnummer: 0525 638200.

 

Wij maken u erop attent dat u alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen als u ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking eerste fase en u belanghebbende bent.

 

Oldebroek, 14 juli 2020

Naar boven