Tervisielegging vastgesteld bestemmingsplan “Voormalig Postkantoor” (NL.IMRO.0153.R20190039-0003)

Logo Enschede

In zijn vergadering van 30 juni 2020 heeft de gemeenteraad -met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening- het bestemmingsplan Voormalig Postkantoorvastgesteld.

Dit plan heeft betrekking op het hele gebouw van het voormalig postkantoor aan de Boulevard 1945 324-326 en de Kuipersdijk 6.

Dit plan voorziet in een verplaatsing van kantoorruimte binnen het bestaande gebouw. De eerdere plannen voor de ontwikkeling van een bioscoop met horeca, worden niet gewijzigd en kunnen met dit bestemmingsplan worden uitgevoerd.

Inzien bestemmingsplan:

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 16 juli 2020 zes weken voor een ieder ter inzage.

Bestemmingsplan digitaal inzien:

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken kan digitaal worden ingezien op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0153.R20190039-0003

De bronbestanden kunnen worden gedownload via de webpagina

https://www.ruimtelijkeplannen.enschede.nl/plannen/NL.IMRO.0153.R20190039-/NL.IMRO.0153.R20190039-0003/

Dit kan op de volgende manieren: door te klikken op de link of deze link te kopiëren in uw browser. Ook kunt u op de website www.ruimtelijkeplannen.nl zoeken op naam.

Papieren versie bestemmingsplan inzien:

Wilt u liever de papieren versie van het vastgestelde bestemmingsplan inzien? Dan verzoeken wij u een mail met de naam van het plan te sturen naar vergunning@enschede.nl. U ontvangt dan van ons een pdf-versie van het gevraagde bestemmingsplan.

Nadere toelichting of inzien bestemmingsplan op stadskantoor is niet mogelijk:

Vanwege de verscherpte maatregelen tegen het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om een afspraak te maken voor het inzien van en/of het geven van een nadere toelichting over het vastgestelde bestemmingsplan.

Heeft u vragen of wit u een nadere toelichting?

Wilt u vragen stellen over het vastgestelde bestemmingsplan of een nadere toelichting ontvangen? Dan kunt u een email sturen aan vergunning@enschede.nl. Wij verzoeken u in de mail de naam van het plan, uw naam en telefoonnummer te vermelden.

Reageren

Van 17 juli tot en met 26 augustus 2020 kunnen belanghebbenden, schriftelijk beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Indien het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpplan bij de vaststelling niet is gewijzigd kan geen beroep worden ingesteld door de belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan heeft kenbaar gemaakt. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven