Ontwerpbesluit te verlenen omgevingsvergunning Kapelstraat 22 in Liempde

Logo Boxtel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het betrekken van het voormalige stalgedeelte bij de woning, het verbouwen van het bakhuis waarbij de oude schuur van het bakhuis deels nieuw wordt gerealiseerd links achter op het perceel Kapelstraat 22 (rijksmonument + beschermd dorpsgezicht).

Het project heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • 1.

    Bouwen;

  • 2.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

  • 3.

    Handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten;

  • 4.

    Slopen in beschermd stads- of dorpsgezicht.

  •  

Inzage

Het ontwerpbesluit met de daarbijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 16 juli 2020 ter inzage. De termijn voor het indienen van zienswijzen loopt tot en met woensdag 26 augustus 2020.

Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met het team Omgevingsrecht via telefoonnummer (073) 553 1150 of via e-mail info-omgevingsrecht@mijngemeentedichtbij.nl

 

Zienswijze

Eenieder kan tot en met woensdag 26 augustus 2020 een zienswijze schriftelijk en/of mondeling indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Dit kan alleen op afspraak via het secretariaat van het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving , telefoon (0411) 65 52 49. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt.

De zienswijze, inclusief een eventuele reactie van de aanvrager, wordt bij de verdere besluitvorming betrokken. De indiener van de zienswijze wordt op de hoogte gesteld van het besluit.

 

Naar boven