Oudeborgstraat 12 - Ontwerp-omgevingsvergunning

Logo Roermond

Omschrijving (incl. locatie):

Oudeborgstraat 12, 6049 CT Herten: realisatie zorgvilla Oudeborg

 

Activiteit(en):

bouwen van een bouwwerk

handeling in strijd met bestemmingsplan

wijzigen beschermd monument (verordening)

kappen houtopstand (verordening)

 

Registratienummer:

39854-2020

 

De raad van Roermond heeft op 9 juli 2020, nummer 6712, besloten dat zij voornemens is om een verklaring van geen bedenkingen (hierna vvgb) af te geven voor het afwijken van het bestemmingsplan “Herten”. Indien geen zienswijzen worden ingediend tegen dit voornemen, wordt de vvgb geacht definitief te zijn verleend. Worden wél zienswijzen ingediend bij de raad tegen dit voornemen, dan beslist de raad of zij wel of niet bereid is om een vvgb af te geven.

 

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht / Uitgebreide voorbereidingsprocedure

De ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerp-vvgb met bijbehorende stukken liggen van 15 juli 2020 tot en met 25 augustus 2020 ter inzage in het Stadskantoor aan het Kazerneplein 7, 6041 TG te Roermond. Gedurende de inzagetermijn kan door eenieder een zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren worden gebracht bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond.

Gedurende de inzagetermijn kan door eenieder een zienswijze over de ontwerp-vvgb naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van de gemeente Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond.

U wordt nadrukkelijk verzocht in uw brief (of mail) duidelijk te vermelden of uw zienswijze betrekking heeft op de ontwerp-omgevingsvergunning of de ontwerp-vvgb. Zienswijzen tegen een ontwerp-vvgb worden behandeld door de gemeenteraad; zienswijzen tegen een ontwerp-omgevingsvergunning door burgemeester en wethouders.

U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar de heer F. Dings, telefoonnummer 14 0475.

Tegen de uiteindelijke beschikking kan in beginsel slechts beroep worden ingediend door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingebracht.

Naar boven