Ontwerp bestemmingsplan Laagstraat 33 te Rijen

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeenteGilze en Rijen hebben in haar vergadering besloten het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Laagstraat 33 te Rijen’ voor eenieder ter inzage te leggen. Dit ontwerp bestemmingsplan betreft het omzetten van de bedrijfsbestemming naar wonen voor het voormalige industriepand aan de Laagstraat 33 in Rijen . Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende documenten, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0784.BPLaagstraat-ON01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan Laagstraat 33 te Rijen ligt met ingang van 14 juli 2020 tot en met 31 augustus 2020, voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan:

de gemeenteraad van de Gemeente Gilze en Rijen 

Postbus 73 

5120 AB Rijen

 

Het ontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis te Rijen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken viawww.gilzerijen.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14 0161 of per mail naar info@gilzerijen.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.gilzerijen.nl . Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, Krijn Berger, bereikbaar via telefoonnummer 088 3821 614.

 

Naar boven