Ontwerpbesluit Wet Geluidhinder (bestemmingsplan Parkwoningen Heilust).

Logo Kerkrade

 

Het college is voornemens om in het kader van de vaststelling van het Bestemmingsplan ‘Parkwoningen Heilust’ hogere waarden als bedoeld in artikel 76, 83, 110a van de Wet Geluidhinder vast te stellen. De ontwikkeling ligt (deels) binnen de wettelijke geluidzone van de Kaalheidersteenweg, Heerlenersteenweg en Schaesbergerstraat.

De stukken liggen vanaf 16 juli 2020 tot en met 26 augustus 2020 ter inzage en kunnen worden ingezien in het stadskantoor, gelegen aan de Markt 33, 6461 EC, Kerkrade. Inzage is enkel mogelijk na het maken van een afspraak met de heer S. Lemmens, van de afdeling Milieu en Bouwen, via het telefoonnummer van de gemeente 14 045.

Belanghebbenden kunnen gedurende de inzagetermijn hun zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit in dienen. De zienswijze dient schriftelijk bij het college te worden ingediend en moet voldoen aan de voorwaarden die beschreven staan bij ‘Een bezwaarschrift of zienswijze indienen’. Het indienen van een zienswijze is, naast het zijn van belanghebbende, een voorwaarde om tegen het uiteindelijke besluit beroep in te kunnen stellen.

 

Kerkrade, 15 juli 2020

 

Een bezwaarschrift of zienswijze indienen

 

Een bezwaarschrift/zienswijze moet worden ondertekend en dient tenminste te bevatten:

  • 1.

    Naam en adres van de indiener;

  • 2.

    De dagtekening;

  • 3.

    Een omschrijving van de inhoud en de bekendmaking/de publicatie waartegen het bezwaar/zienswijze is gericht;

    4.De gronden van het bezwaar c.q. een uiteenzetting van de zienswijzen

Naar boven