Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan en verlenen omgevingsvergunning Boulevard de Wielingen 33/33A Cadzand-Bad

Logo Sluis

Burgemeester en wethouders van gemeente Sluis maken ingevolge de Wet ruimtelijke ordening en de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht het volgende bekend. De gemeenteraad van Sluis heeft bij besluit van 28 mei 2020 het bestemmingsplan ‘Boulevard de Wielingen 33/33A Cadzand-Bad’, ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zoals dat ter inzage heeft gelegen, gewijzigd vastgesteld. Bij besluit van 28 april 2020 hebben burgemeester en wethouders van gemeente Sluis besloten tot verlening van de omgevingsvergunning voor de activiteiten (appartementencomplex) en overige activiteiten op het perceel Boulevard de Wielingen 33/33a te Cadzand.

Plangebied

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling voor de realisatie van veertien recreatieappartementen, één appartement voor vaste bewoning, kantoorruimte en winkelruimte met bijbehorende parkeergarage, bergingen en algemene ruimten op het perceel plaatselijk bekend als Boulevard de Wielingen 33/33A Cadzand-Bad.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Boulevard de Wielingen 33/33A Cadzand-Bad’ vervangt gedeeltelijk de ‘Beheersverordening Cadzand-Bad’ en het bestemmingsplan ‘Boulevard de Wielingen’.

Terinzagelegging

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning liggen met ingang van 9 juli 2020 gedurende zes weken (tot en met 20 augustus 2020) voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatie: NL.IMRO.1714.bpbouldewiel33cdz-VG01

Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken ook buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer R. Nomden (Vergunningen) of de heer M. van Gerwen (Planologie) van de afdeling Externe Dienstverlening, op telefoonnummer 140117.

Coördinatiebesluit

Op 29 mei 2019 heeft de gemeenteraad van Sluis ingestemd met een coördinatiebesluit om de procedure voor de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Boulevard de Wielingen 33/33A Cadzand-Bad’ en de omgevingsvergunning te coördineren, als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening. Dit betekent dat de publicatie over en de terinzagelegging van het (ontwerp) bestemmingsplan en de (ontwerp) omgevingsvergunning in één proces worden gecoördineerd, met één beroepsgang. De terinzagelegging van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning vindt daarom gelijktijdig plaats.

Beroep

Met ingang van 10 juli 2020 kan gedurende een termijn van zes weken (tot en met 21 augustus 2020) tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot de gemeenteraad te wenden.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaar rust. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden.

Voorlopige voorziening

Indien beroep wordt ingesteld kan tevens om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een voorlopige voorziening kan door de voorzitter worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Er wordt een griffierecht geheven.

Oostburg, 8 juli 2020

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

De secretaris, S.I. de Kievit-Minnaert

De burgemeester, mr. M.M.D. Vermue

Naar boven